ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

"ΣΕΒΑΣΤΗ"

Στύλος Αποκορώνου Χανίων
τηλ: 0825 0 41507 - 0977 741118

Στην περιοχή Στύλου Αποκορώνου Χανίων και στον οικισμό "Πρόβαρμα" βρίσκονται τα νεόκτιστα ενοικιαζόμενα δωμάτια της Σεβαστής. Σε μία απίθανη περιοχή με απεριόριστη θέα ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τις διακοπές του μακριά απο το θόρυβο της πόλης έχοντας συντροφιά του την απέραντη φύση και την αγνότητά της.

Η τοποθεσία που είναι κτισμένα τα δωμάτια βρίσκεται μόλις 20 χιλιόμετρα απο τα Χανιά (20-25 λεπτά με αυτοκίνητο) και μόλις 5 χιλιόμετρα (3-4 λεπτά με αυτοκίνητο) απο την κοντινότερη παραλία τις Καλύβες.

Θα πρέπει να αναφερθεί οτι το μεταφορικό μέσο είναι απαραίτητο για τις καθημερινές μετακινήσεις, καθώς και για μονοήμερες εκδρομές αφού η τοποθεσία εξυπηρετεί για κάτι τέτοιο. Ενδεικτικά προτείνουμε μία διαδρομή με πρώτη στάση στις Καλύβες όπου μπορείτε να χαρείτε την παραλία και την θάλασσα, επόμενη στάση στην Αλμυρίδα όπου συνιστούμε να γευτείτε φρέσκο ψάρι στις τοπικές ταβέρνες ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα και επιστρέφοντας, μοναδική εμπειρία είναι η επίσκεψη στην παραδοσιακή βιοτεχνία φυσητού γυαλιού στο Κόκκινο Χωριό όπου θα δείτε μοναδικά κομμάτια απο ανακυκλωμένο γυαλί.

Επίσης πολύ κοντά βρίσκονται οι Βρύσσες, η Γεωργιούπολη, τα Σφακιά, το Φραγκοκάστελλο κ.α.

Όλα αυτά που μόλις περιγράψαμε βρίσκονται μόλις μερικά χιλιόμετρα απο τα δωμάτια μας.

Τα δωμάτια είναι νεόκτιστα πολύ καλής κατασκευής, διαθέτουν κουζίνα, ψυγείο, και ιδιαίτερο λουτρό με ντουζιέρα. Έχουν άνετη πρόσβαση σε βεράντα όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το φαγητό σας αγναντεύοντας την απεριόριστη θέα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για διαθεσιμότητα τις ημερομηνίες που επιθυμείτε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα : 0825 0 41507 ή
6977 741118

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Design&Hosting
Delta_Computers

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ "ΣΕΒΑΣΤΗ"
Στύλος Αποκορώνου Χανίων
τηλ : 0825 0 41507 - 0977 741118